Registerpsycholoog NIP, Arbeid en Organisatie. Logo_NIP_Registerpsycholoog_zwart Sinds 1998 ben ik als zelfstandig psycholoog, coach en opleider werkzaam in mijn bureau RöstConsult.

Als coach/teamcoach/managementcoach en opleider van coaches stimuleer ik ontwikkeling en groei.  Mijn overtuiging is dat levensgeluk samenhangt met het doen van bevredigend, zinvol werk. Wanneer er sprake is van verbinding met de eigen waarden en vermogens halen wij als mens het beste uit onszelf en zijn we in staat bij te dragen aan het welzijn en succes van anderen.

Ik begeleid individuele mensen, coaches, managers en teams om zich echt te verbinden. Met zichzelf, elkaar, de organisatie en de klanten.

Dat doe ik door te luisteren, te inspireren, ruimte te geven, te confronteren. Door eerlijk te zijn. Door aandacht te hebben voor wat werkt. Door het lichaam te laten spreken en niet alleen naar het verhaal in woorden te luisteren.

Fotograaf: Ann-Sophie Falter

Klanten omschrijven mij als helder, stevig, doelgericht open en rustig.  Mijn kracht is mijn vertrouwen in de  wijsheid en de veerkracht van mensen en organisaties.  Waar een wil is is een weg en die loop ik graag een stukje met u mee.

linkedin-icon